Het CBS meldt op basis van nieuwe cijfers, dat het het aantal dakloze in Nederland is toegenomen, van 17,8 duizend, in 2009 naar 39,3 duizend in 2018. Meer dan de helft van deze daklozen, heeft een westerse achtergrond. De overige deel zijn mensen met een niet-westerse migratieachtergrond.

In 2015 kwam er een grote groep vluchtelingen van 1.257.610 mensen naar Europa, waarvan 362.730 Syriërs. Van deze groep zijn er toen 43.093 mensen naar Nederland gevlucht, waarvan 18.677 uit Syrië.

Allemachtig, zoveel mensen naar ons Nederland, terwijl we daar een groep hebben van 39,3 duizend daklozen, waarvan meer de helft Nederlanders zijn, die op straat leven. Geen ene rooie cent hebben, geen onderdak, geen voedsel, geen schoon drink water etc etc etc.

Terwijl er mensen onder een brug leven hier in Nederland, waar voor word weggekeken, worden dus dagelijks met grote groepen mensen vanuit een ander land hier naar toe gehaald en krijgen gewoon onderdak. Dan wel in grotere vormen, maar ze kunnen zich dankbaar prijzen met schoon water, een bed, een douche, alles wat onze daklozen ook keihard nodig zijn.

Waarom kijken we dan zo weg van deze groep daklozen, die hier in Nederland hun roots hebben liggen?
Simpel, omdat de overheid ons wil laten denken dat wij allemaal “slecht” zijn, “discriminerend” wanneer we zeggen gooi de grenzen dicht, en help eerst je eigen volk. Meteen vliegt dan de propaganda om je oren, over hoe slecht en gevaarlijk het wel niet is hun land. En wij geen armoede hebben, en niet mogen klagen. Kortom onze mondjes worden flink dicht gesnoerd, want anders krijg je de label: Racist of je bent een discriminerende hond.

Het zit niet in onze natuur lieve mensen, dat we mensen zien lijden, dat we mensen zien slapen onder een brug, en toch gebeurd, toch durft niemand een grens te trekken, wegens het bovengenoemde. En terwijl de linkse media verder gaat, en alles naar hun wil en zin wille zetten, omdat zij willen bepalen hoe we denken moeten, gaat het alleen maar verder en verder.

Het zit juist in onze natuur om anderen te helpen, maar ze creëren onze brains zo dat we bijna geen keuze hebben om maar mee te gaan met de gedachtegang van de extreem linkse feministen onder ons. Ook een benoeming op zich, want we zijn niet of links, of rechts, maar we zijn één. Maar dat moeten veel mensen nog inzien.

Terwijl daar boeren protesteren, worden de klimaatliefhebbers/voorstanders tegen elkaar uitgespeeld, en ook persoonlijke keuzes worden tegen elkaar opgezet. Denkende aan onze vleeseters, tegen de plantaardige-eters. Beiden doelgroepen worden tegen elkaar opgezet, en het doel waar het echt omgaat word vergeten. Het samen één zijn, onze bewustzijnskrachten worden flink op de proef gesteld.

Het is allemaal een onderdeel van, en of je het nu met elkaar eens bent of niet, al dit soort “keuzes” worden gemaakt ter afleiding, zodat we meer met elkaar bezig zijn, en we wederom worden afgeleid van die hele agenda. Terwijl we onderling elkaars bloed wel kunnen drinken, en we allemaal leven vanuit onze EGO, verliezen we onze zielen die de boodschap naar het hart verstuurt.

En dat komt die hele poppenkast mooi uit, want zolang we niet bewust zijn van onze eigen-IK, opereren hun mooi door, en gaan ze maar door en door, om vervolgens met een drup onder de neus weer beseffende dat we er weer zijn ingetrapt.

Onthoud daarom wat je waard bent, sta in je kracht, en laat mensen hun keuzes niet afhankelijk zijn van wat jij van binnen voelt. Dat is jouw stukje, en niet die van anderen, dat is een projectie die jezelf projecteert op een ander, precies wat ze willen.

Niemand is slecht, we worden slecht gecreëerd, zodat we steeds verder van elkaar af gaan staan. En daarom haal ik dit onderwerp ook aan, want mij is altijd verteld, je kunt een ander pas helpen, als jezelf geholpen bent. En ons landje wat ongeveer 2% van de wereldbevolking is, laat hun eigen volk in de goot dobberen, maar haalt vervolgens hetzelfde aantal als wat hier dakloos is hierheen, omdat ze o zo sociaal willen overkomen, terwijl er prima kan worden uitgeweken naar andere landen, er ruimte genoeg is op onze mooie planeet, genaamd aarde.

Als je bedenkt dat we in principe onze daklozen in ons landje voorzien kunnen van onderdak, een nieuwe kans, met (professioneel hulp), dan weet ik zeker dat hun ook zeggen, tegen mensen van andere afkomst, met gevaar in eigen land, kom maar, ik help je, zoals ik ook geholpen ben.

Ik heb absoluut niets tegen mensen van andere afkomst. Maar ik ben wel tegen hoe we ons eigen volk laten barsten, mensen geen huis kunnen vinden/krijgen, gezinnen zijn die elk dubbeltje moeten omdraaien, zelfs complete gezinnen leven op straat etc dat we daar tegen zeggen, ZOEK HET UIT! En anderen wel kunnen opvangen wegens gevaar in HUN land. En waarom Nederland? Oh wacht… Ik zal mijn woorden maar niet herhalen.

Wat ik jullie graag mee wil geven is, kijk vanuit de kern, niet vanuit je EGO. Laat je ziel spreken, en je hart antwoorden. Verbinden met elkaar, mensen zijn hun keuzes niet!

Scroll naar top