Zoals de titel al aangeeft, staat de wereld in brand, sommigen onder ons, beseffen niet hoe erg het eigenlijk is. Deze groep mensen, blijft er liever van wegkijken, omdat het veilig aanvoelt. Ik begrijp het wel, maar maak mij toch zorgen over deze groep mensen.

Al tikkend realiseer ik mij dat ik er ook wel gekomen ben, omdat ik ooit ook zo was. En soms met vele dingen nog ben merk ik. Terwijl het water ons allemaal aan de lippen staat, en alles maar door blijft gaan en gebeuren, zit ik alweer met mijn hoofd bij het volgende.

Wat bijna niemand zich realiseert is dat dit precies het plan is. Het plan waar ze zo hard aan timmeren. Doen of ze schrikken van het aantal boeren wat in opstand komt tegen de ‘stikstof-gate’. Vervolgens zal de minister met een oplossing willen komen, om maar even de gedachten weer af te leiden.

Het is één grote poppenkast. Ik blijf mij verbazen, en vooral verbazen hoeveel mensen lijken weg te kijken, het niet in willen of durven zien.

Vervolgens kijk ik naar mijn kinderen, en denk ik, ik hoop echt dat het beter mag worden. Jullie gewoon nog jullie mogen zijn, in al wie je bent, en wat je worden wil. Ik gun jullie zoveel meer vreedzaamheid, liefde, dan de verkapte illusie wat ze ons nu geven.

Een illusie is alles, een bedrog die ons blijft grijpen, alsof we gevangen zitten in de klauwen van een monster, waar we maar keer op keer voor blijven buigen. Ze kunnen ons allemaal niet stoppen toch? Als we ons gaan verbinden, en dus verlichten.

Hoe dan ook, blijf ik mijn best doen, om mensen te blijven wijzen op hun bewustzijnskracht, maar ook hun gedachtenkracht. Bekijk alles eens los van elkaar, en kijk wat je verbind met elkaar. Samen zoveel lichter, en sterker!

Tot zover,
Liefs Fayé

Scroll naar top