VEEL GESTELDE VRAGEN

social.nieuwsboek.nl

Nieuwsboek is volledig gratis. Je kan gebruik maken van alle functies zonder enige beperkingen. Nieuwsboek is een moreel verantwoord “Social Network” zo gebruiken we je data niet voor onnodige doeleinden als reclame of verkoop.

Het PRO pakket is gemaakt om de mensen die ons financieel steunen een extraatje te bieden. Zo kun je afhankelijk van je donatie je berichten of (bedrijfs)pagina “boosten”.

“Boosten” is het omhoog plaatsen van je bericht of (bedrijfs)pagina. Als je ons een donatie hebt gedaan dan krijg je deze functies voor een bepaalde looptijd in je account.

Als je geen activatiemail ontvangt controleer dan eerst je SPAM map. Krijg je nog steeds geen mail? Stuur ons dan een mail vanaf het mailadres waarmee je je account hebt gemaakt. Wij zullen je account binnen 24uur activeren en gaan uitzoeken waarom de mail niet is aangekomen.

De Powerbadge is een badge met een bliksem achter je naam. Deze badge geeft aan dat je een donatie hebt gedaan aan Nieuwsboek en dat je achter ons project staat.

Scroll naar top