BEWIJS DAT ILLUMINATI VAN PLAN WAS OM AAN TE VALLEN OP 11-SEPT-2001 AL IN 1995 BEKEND WAS!

Deel 1 - Toekomstige catastrofale gebeurtenissen nauwkeurig voorspeld in 1995 Illuminati-kaartspel - Geplande aanval op 11 september. [ Part-1 PDF File CIA.gov ]

Subtitle: Hoe wist de uitvinder in 1995 - in negen pertinente speelkaarten van het spel "Illuminati New World Order" - de drie gebeurtenissen die de aanslagen van 9/11 omvatten? Hoe wist hij ook het gehele plan in de nabije toekomst? Waarom voorspellen zijn kaarten de verschijning van de Antichrist en de Opname als de laatste twee gebeurtenissen van het Illuminati-plan?
De nieuwe wereldorde komt eraan! Ben je klaar? Als u eenmaal begrijpt wat deze Nieuwe Wereldorde werkelijk is en hoe deze geleidelijk wordt geïmplementeerd, zult u kunnen zien dat deze in uw dagelijkse nieuws vordert !!

BRON: CIA.GOV
Bestandstype: PDF
Vertaling: Google Translate

Leer hoe u uzelf en uw dierbaren kunt beschermen!
Wacht op inzichten die zo verrassend zijn dat u nooit meer op dezelfde manier naar het nieuws zult kijken.

In 1990 was uitvinder van rollenspel, Steve Jackson, bezig met het plannen van zijn nieuwste game, die hij uiteindelijk het “Illuminati – New World Order” -spel of kortweg “INWO” zou noemen. Jackson creëerde een spel dat heel, heel dicht bij huis zou komen, heel dicht bij het eigenlijke plan van de Illuminati om de wereld naar de Nieuwe Wereldorde te stuwen – ook wel bekend als het Koninkrijk van de Antichrist. Zoals we u zullen laten zien, heeft Jackson speelkaarten uitgegeven, waarvan er drie de gebeurtenissen van 9/11 voorspelden, waarvan er drie toekomstige gebeurtenissen vlak voor ons correct voorspellen, en twee die de laatste twee gebeurtenissen die de bijbel voorzegt, correct voorspellen. de laatste weeën die Antichrist zullen voortbrengen!

Hoe kende Steve Jackson het Illuminati-plan zo precies? Hij kende het plan zelfs zo nauwkeurig dat hij een verrassingsbezoek kreeg van de geheime dienst, die hun best deed om hem te doen laten stoppen en te voorkomen dat hij zijn spel publiceerde. Zoals je kunt zien aan de hand van fragmenten van Jackson’s verslag van de overval, waren ze erg geïnteresseerd in zijn bestanden met de titel “Illuminist BBS”. Laten we luisteren naar Jackson’s verslag van de overval [ LINK ]

‘Op de ochtend van 1 maart [1990] bezette een leger van gewapende agenten van de geheime dienst – vergezeld door de politie van Austin en ten minste één civiele’ expert ‘van de telefoonmaatschappij – zonder waarschuwing de kantoren van Steve Jackson Games en begon te zoeken naar computerapparatuur. Het huis… de schrijver van GURPS Cyberpunk werd ook overvallen. Een grote hoeveelheid apparatuur werd in beslag genomen, waaronder vier computers, twee laserprinters, enkele losse harde schijven en een groot aantal diverse hardware. Op een van de computers stonden de Illuminati BBS bestanden. “

Het bedrijf, “S.J. Games”, vocht terug voor de rechtbank en won uiteindelijk, maar ging bijna financieel ten onder. Het onderzoek richtte zich op “fraude” die vermoedelijk door het bedrijf was gepleegd met betrekking tot de hackeractiviteit en het feit dat het bedrijf de nieuwsbrief van de hacker, “Phrack”, had gepromoot. Dit is echter zo dun dat het geen gezond verstand is; in feite had de beëdigde verklaring zo weinig zin dat een rechter de zaak weggooide en S.J. Games een toekenning ontving van $ 50.000 plus $ 250.000 advocaatkosten. Dat is veel belastinggeld om te betalen voor een domme, onzinnige zaak!

Maar het benadrukt wel het feit dat onze Illuministische regering, de geheime dienst die toen werd geleid door president George Bush (Sr.), zich zorgen maakte over dat S.J. Games iets van plan waren en vormden een reden om hun kantoren binnen te vallen en hun materialen in beslag te nemen. Wij denken dat u, nadat u deze materialen heeft doorgenomen, net als ik zult geloven dat de echte reden dat de geheime dienst S.J. Games moesten uitschakelen zodat ze de game “Illuminati – New World Order (INWO) niet konden produceren, omdat het te veel van het plan onthulde dat nog elf jaar in de toekomst lag. Jij bent de rechter.

"ILLUMINATI -- NIEUWE WERELD ORDE" -- INWO KAARTSPEL

White Magic occultist, David Icke heeft de meest relevante kaarten van dit spel gehaald uit de +100 kaarten die het spel bevat; Icke koos deze kaarten omdat ze het verhaal van de Illuminati aanzienlijk vertellen om de oorlogen, de paniek en de epidemieën te produceren die nodig zijn om de antichrist te produceren. Deze game stond in de beginfase in 1990 en werd uiteindelijk in 1995 gepubliceerd en werd een bestseller. Steve Jackson zegt op zijn website: ‘In 1994 herwerkte hij de oude, trouwe Illuminati om op de kar van de ruilkaart te springen. INWO (Illuminati: New World Order) werd de grootste hit tot nu toe van het bedrijf en het eerste schip van een miljoen dollar. ” In feite won de “INWO” de Origins Award 1995 voor beste kaartspel. Note: De website van David Icke is offline gehaald.

Met deze data in gedachten, laten we nu deze negen pertinente kaarten nemen om ze te bespreken, en laten zien hoe volledig en grondig ze het Illuminati – Profetische plan om Antichrist te produceren nauwkeurig vertellen. Je ziet nu verschillende factoren:

+ De Illuminati produceerden een plan dat precies de Bijbelse profetie vervult.
+ De laatste twee getoonde kaarten staan in de juiste volgorde in de volgorde waarin David Icke ze heeft gepresenteerd.

Jezus voorzegde aan het einde van het tijdperk ongekende misleiding.
Jezus waarschuwde:

+ “Pas op dat niemand u bedriegt.” Matt 24: 4 (KJV)
+ “Vele valse profeten zullen opstaan en velen zullen misleiden.” Matt 24:11 (KJV)
+ “Want er zullen valse christussen en valse profeten opstaan en grote tekenen en wonderen laten zien; zodat zij, indien het mogelijk was, de uitverkorenen zullen misleiden.” Matt 24:24 (KJV)

“Rewriting History” – “Geschiedenis herschrijven”

Illuminati card rewriting history part1De Illuminati realiseerden zich dat ze een hele bevolking moesten misleiden als ze maar enige hoop hadden om hun felbegeerde Nieuwe Wereldorde te bereiken. Ze realiseerden zich dat er op de openbare scholen afstudeerders waren die te goed, te veel lezen en te goed communiceerden. Deze studenten wantrouwden over het algemeen de grote regering en de overheid. Het was duidelijk dat de Illuminati vanaf het begin controle moesten krijgen over het Publiek School Systeem als ze enige hoop hadden op het instellen van een ‘Een Wereldregering/One World Government’ die de ‘New Age’ Vrijmetselaars Christus zou dienen.

Al in 1911 begonnen de Illuminati leerboek-uitgeverijen op te kopen, totdat ze ze allemaal na de Eerste Wereldoorlog in handen kregen. Toen ze eenmaal de leerboeken onder controle hadden, begonnen ze geleidelijk de leerplannen ‘neer te dumpen’ en de geschiedenis te herschrijven. Tegenwoordig hebben leerlingen van openbare scholen sinds de Tweede Wereldoorlog steeds inferieur onderwijs genoten, tot nu toe is de bevolking academisch inferieur, zijn politieke kuddes “schapen” en religieus onwetend over de waarheid van Jezus Christus.

David Icke heeft gelijk bij het selecteren van deze kaart en deze als eerste te tonen. Het herschrijven van geschiedenis was de eerste stap in het bereiken van de Nieuwe Wereldorde.

“Terrorist Nuke” – “Terroristische Nucleaire Aanval”

Illuminati card terrorist nukeDeze kaart is een van de meest schokkende van allemaal, vooral omdat deze game in 1995 voor het eerst in de speciaalzaken te zien was! Hoe wist Steve Jackson in hemelsnaam dat de Twin Towers van het World Trade Center zouden worden aangevallen? In feite gaf deze kaart de aanval op het World Trade Center nauwkeurig weer. Deze kaart geeft nauwkeurig verschillende feiten van 9/11 weer – op kaarten die helemaal in 1995 zijn gemaakt! De afbeelding geeft nauwkeurig weer:

* Die ene toren zou als eerste worden geraakt; deze foto geeft nauwkeurig de momenten weer tussen de eerste inslag en de tweede.

* De kaart geeft nauwkeurig weer dat de plaats van inslag zich op enige afstand van de bovenkant van de twin towers bevindt. Het vliegtuig raakte in dit geschatte gebied van de eerste toren. Hoe kon Steve Jackson dit feit weten?

* De kaart geeft nauwkeurig het Illuminati-leiderschap weer door op het gebouw uiterst links van de kaart de Illuministische piramide te tonen met een alziend oog in het midden.

* De titel bovenaan identificeert de daders van de aanval correct als “terroristen”

Maar wat betekent het bijschrift op deze kaart? Er staat “Terrorist Nuke”. Wat zou dit mogelijk kunnen betekenen? De Twin Towers werden niet vernietigd door een terroristisch nucleair apparaat, of toch? In ons artikel over de Bali Blast hebben we de wetenschappelijke gegevens opgemerkt die suggereerden dat het hotel werd afgebroken door een micro-nucleair apparaat van ongeveer 0,10 kiloton. [ LINK ] Men kan zich alleen afvragen: werd er ook een micro-nucleair apparaat gebruikt aan de voet van de Twin Towers? Zo’n kleine, maar nucleaire explosie zou de plotselinge manier verklaren waarom de schaal van gewapend beton en staal tijdens het vallen eenvoudig in stof verkruimelde. Zo’n nucleaire explosie zou ook de enorme hitte verklaren die na 9/11 enkele maanden op “Ground Zero” bleef. Terwijl we de geplande “terroristische aanslagen” en de daarmee gepaard gaande paniek inluiden, moeten we ons ervan bewust blijven dat een micro-atoombom de echte boosdoener kan zijn bij sommige van deze aanslagen.

“Pentagon” – “Pentagon-Vijfhoek-Pentagram”

Illuminati card PentagonToen ik deze kaart zag, bevroor mijn bloed onmiddellijk na het zien van de Twin Tower-foto! Tenzij iemand geavanceerde kennis had van het Illuminati-plan, is er geen enkele manier op aarde dat ze in 1995 afbeeldingen hadden kunnen maken die de zich ontvouwende gebeurtenissen van 9/11 nauwkeurig weergeven! Het Pentagon staat in brand; we weten dat een vliegtuig naar verluidt een deel van het Pentagon was binnengevlogen en dat deel bijna volledig had verbrand. De rest van het Pentagon was echter onbeschadigd tot het punt waarop zijn functies ongehinderd bleven.

Is dit niet de situatie die hier wordt afgebeeld? Deze kaart toont een vuur dat krachtig brandt op de binnenplaats van het Pentagon, maar de rest van het gebouw ziet er onbeschadigd uit zodat de normale activiteiten ongehinderd kunnen doorgaan!

Deze twee kaarten tonen dus letterlijk beide aanslagen van 9/11: eerst tegen de Twin Towers en vervolgens tegen het Pentagon. Dit soort nauwkeurigheid 6 tot 11  jaar(1990-1995) vóór de aanvallen is alleen mogelijk als men het Illuminati-plan zeer grondig kent.

“Population Control” – “Bevolkingsbeheer”

Illuminati card Population ReductionHoewel de kop op deze kaart zegt: “Bevolkingsreductie”, toont de afgebeelde scène duidelijk de aangevallen Twin Towers. Met de Twin Towers en de toppen ervan verborgen door de zwarte rook, is het New York Empire State Building opnieuw het hoogste gebouw in de stad! Merk verder op dat de rook de vorm heeft van een demonengezicht. Dit is om verschillende redenen van groot belang:

* Tijdens het filmen van het vuur dat uit de Twin Towers stroomde, vingen verschillende camera’s op wat leek op een demonengezicht in de rook. Terwijl de meeste mensen dit gezicht als puur toevallig beschouwden, belden twee voormalige satanisten me binnen een paar uur nadat die foto’s waren vrijgegeven, om me te vertellen dat die gezichten er precies zo uitzagen als demonen die ze hadden gezien tijdens een ritueel toen demonen zich fysiek manifesteerden in deze dimensie. Cisco Wheeler zei verder dat enkele van de krachtigste demonen in het koninkrijk van Satan bekend stonden als vuurdemonen; het was voor deze demonen dat de oude volkeren, inclusief de joden, hun kinderen aan Molech offerden. De verschijning van deze demonische gezichten zou een bewijs kunnen zijn van wat ik heb gezegd – dat de aanval een vuurritueel offer was dat door de Illuminati werd uitgevoerd.

(Redactie: Lees ook: Satan in de Rook-Satan in the smoke Mark. D. Phillips.)

Illuminati 911 demon face ritual

Deze aanval op de Twin Towers was ook een perfect satanisch vuuroffer, zoals we in de link beschrijven. Op 9/11 waren er veel foto’s die het gezicht van een demon in het vuur hoog op de Twin Towers toonden. Dit was niet toevallig.

* Het feit dat deze kaart een demoongezicht toont in de rook van de Twin Towers in 1995, toont aan dat de Illuminati van plan waren om van de Twin Towers een vuuroffer te maken dat vuurdemonen zou oproepen. Deze kaart voorspelde het en de demonen manifesteerden zich door het vuur. Net zoals Waco en Oklahoma City vuuroffers waren, zo was de aanval op de Twin Towers.

* Deze kaart toont een symbolische connectie tussen de aanval op de Twin Towers in New York City en het globale plan van de Illuminati om een ​​dramatische bevolkingsverandering te bewerkstelligen! Welke mogelijke verbinding zou er kunnen zijn? Deze kaart kan ons vertellen dat de aanslagen van 9/11 op de Twin Towers van het World Trade Center de openingsslag zijn in de campagne om de wereldbevolking drastisch te verminderen. We weten al dat de aanslag van 11 september de eerste klap was om de laatste fase van de “barensweeën” te beginnen, zodat de antichrist op het wereldtoneel kon verschijnen terwijl hij uit de rook, het stof en het puin van de derde wereldoorlog schreed. Nu lijkt deze kaart ons te vertellen dat de aanval op de Twin Towers het openingssalvo is in de laatste fase van bevolkingsreductie. Aangezien het doel is om de bevolking met vier miljard mensen drastisch te verminderen, precies het niveau dat wordt voorspeld in het boek Openbaring, mogen we niet verbaasd zijn als we vernemen dat de voorspellingen van het vierde zegel nu aan de horizon en in uw dagelijkse nieuws staan . Wat zijn deze oordelen?

+ Sword – Oorlog, De Derde Wereld Oorlog.
+ Hunger – Hongersnood, duidelijk aan de horizon.
+ Death – kan letterlijk de pest of plaag betekenen [Amplified Bible Commentary]
+ Beasts of the field – Strongs # 2226 – betekent letterlijk “levend wezen”. Dit kan verwijzen naar de vele levende ziekteverwekkers die op het punt staan op de aarde te worden vrijgegeven, zoals het Aids-virus. Op 6: 8 (KJV)

“Center For Disease Control” – “Centrum voor Ziektebestrijding”

“As its action, the CDC can supply Relief to one Devastated location…”

Illuminati card - center for disease controlAls de CDC een directe aanval uitvoert om een plaats te vernietigen, kan hij biologische oorlogsvoering gebruiken en een plus krijgen voor zijn aanval. “Vind je het niet erg interessant dat dit spel voorziet dat de CDC een biologische aanval creëert en lanceert op een” Plaats “! In het eerste deel van dit artikel hebben we de zeer belangrijke vraag gepost over wie een pokkenaanval op ons zou lanceren, als Irak, Noord-Korea, Al-Qaeda, Syrië en andere schurkenstaten niet in staat zijn een gewapende pokkenaanval uit te voeren; deze kaart lijkt deze vraag te beantwoorden: de CDC zal de aanval lanceren! Natuurlijk zullen onze autoriteiten Irak of terroristen ongetwijfeld beschuldigen van deze pokkenaanval!

Als een verfijnde aanval op onze steden zou worden gedaan met bio-terreurwapens, zou de denkende Amerikaanse burger zich moeten realiseren dat alleen de Russen of de Amerikanen het vermogen hadden om deze aanval uit te voeren.

Weet je nog dat 11 van ’s werelds beste wetenschappers op het gebied van DNA en in de strijd tegen infectieziekten bijna precies een jaar geleden dood neervielen.[ LINK ] Op het moment dat de CDC vermoedelijk worstelt met een bio-terreuraanval, zullen deze topwetenschappers geen van de volgende acties meer kunnen ondernemen:

1. Gebruik hun expertise om deze ziekte te bestrijden
2. Gebruik hun expertise om de wereld te waarschuwen dat alleen de VS en de Russen de mogelijkheid hadden om dit soort bio-terreuraanvallen te plegen. Geen van deze wetenschappers kan de klokken luiden! (whistleblower-klokkenluider)

Binnenkort de volgende kaart: Epidemic

Scroll naar top