Of wij je data verkopen?

NEE!
Wij verkopen je data niet aan grote bedrijven zoals bijvoorbeeld Facebook dat wel deed. Wij betalen project Nieuwsboek uit eigen zak en zijn afhankelijk van donaties en het pro-pakket.

Opslag en verwerking

Wij slaan jouw data veilig op, op één van onze VPS servers. We doen er alles aan dit zo veilig en gestructureerd mogelijk te doen en te houden. Wij hebben alles in eigen beheer waardoor we bepaalde veiligheids functies kunnen aanpassen en flink opschroeven. Natuurlijk ben je zelf ook verantwoordelijk voor je data, denk dus goed na voordat je iets plaatst en zorg dat je dit ook lokaal op je pc, imac, tablet of smartphone bewaart.

Wij maken gebruik van SSL om er voor te zorgen dat alle data wordt verzonden via een beveiligde verbinding. Daarnaast maken wij iedere nacht een back-up mocht er iets mis gaan met de website of andere onderdelen van Nieuwsboek.

DATA VERWIJDEREN.

Wil je dat we al jouw data verwijderen? Neem dan contact met ons op via Social of via het Contactformulier.

Ons back-up systeem

Wij maken iedere nacht een back-up naar onze eigen server(op zolder), zo hebben wij de data ook fysiek bij ons. Op deze manier kan niemand deze data afpakken, wat met een server op afstand makkelijk gaat(stekker er uit, account verwijderen).

De back-up kunnen wij in theorie binnen vier uur weer herstellen op een nieuwe domeinnaam, server of indien nodig zelfs op het TOR netwerk. Wij geven niet zomaar op en zullen er alles aan doen om Nieuwsboek zo lang mogelijk op het publieke web te houden.

Scroll naar top