INSTELLINGEN VOOR NIEUWSBOEK MAIL

Inloggen in je mailbox

Ga naar Nieuwsboek.nl en klik in het menu op “MAIL” of in het submenu op “Webmail”. Je kan als alternatief ook naar webmail.nieuwsboek.nl gaan. Vervolgens kan je inloggen met je e-mailadres dat je bij ons hebt aangemaakt. Je gebruikersnaam is dus je volledige e-mailadres. We bieden op dit moment 2 extensies: @mail.nieuwsboek.nl of @somekindofemail.com

Wachtwoord wijzigen

Omdat het e-mailadres volledig anoniem is kunnen wij geen wachtwoord resetten of uitlezen. We zullen ook niet zomaar op verzoek een wachtwoord gaan aanpassen omdat we geen verificatie kunnen doen. Zorg dus dat je je wachtwoord ergens noteert.

Wil je je wachtwoord wijzigen? klik dan links in het menu op “Wachtwoord” om je wachtwoord aan te passen.

Je kan meerdere identiteiten aanmaken

Identiteit Beheren

Het is belangrijk om je identiteit in te stellen. Op deze manier zorg je ervoor dat je e-mail netjes wordt afgeleverd bij de ontvanger. Het zorgt er ook voor dat je herkenbaar bent aan je naam (hoe je dat ook instelt).

Je kan meerdere identiteiten aanmaken door op de + te drukken. Kijk bij het verzenden goed welke identiteit je hebt gekozen, je wilt niet dat de verkeerde identiteit zichtbaar wordt bij de verkeerde persoon.

klik om te vergroten

Servers & Poorten voor je mailprogramma

  • IMAP Server: imap.nieuwsboek.nl
    Poort: 143 / 993 (SSL)
  • POP3 Server: pop.nieuwsboek.nl
    Poort: 110 / 995 (SSL)
  • SMTP Server: smtp.nieuwsboek.nl
    Poort: 587 (TLS) / 465 (SSL)
Scroll naar top