Mark Zuckerberg heeft bevestigd dat Facebook pagina’s en mogelijk gebruikers gaat blokkeren die tegen de lockdown zijn of voorstander van anti-lockdown protesten. Facebook heeft al evenementen verwijderd die waren gepland in de Verenigde Staten. Facebook geeft aan dat deze pagina’s worden verwijderd omdat ze in strijd zijn met hun beleid.

De conservatieven online en offline zijn furieus over de zet van Facebook. Ze geven aan dat vrijheid van meningsuiting bij hun hoog in het vaandel staat en dat Facebook deze rechten heeft geschonden. Ook de verklaring van Facebook is onduidelijk omdat ze aan de ene kant zeggen dat de anti lockdown protesten het beleid schenden, aan de andere kant zegt Facebook dat politieke onenigheid welkom is op het platform. Wat is het nou dan? of beter…waar legt Facebook de grens?

Hier op Nieuwsboek doen we niet aan censuur en ben je vrij je mening te geven. Hier trekken we geen lijntjes en ben je vrij te zeggen wat je wil. Nu is het de tijd om Facebook voor eens en altijd achter je te laten en nieuwe start te maken op een platform dat WEL om jouw mening geeft, deze respecteert en absoluut NIET censureert.

Klik hier om direct naar ons social platform te gaan en je aan te melden.

Lees het volledige artikel (engels) hier: https://anthonyblogan.com/zuckerberg-says-facebook-will-ban-lockdown-protesters/

Scroll naar top