We hebben allemaal op school in geschiedenis lessen geleerd wat Bevrijdingsdag was.
Maar wat hield die bevrijding precies in? Waarvan werden we bevrijd? En wie was de echte tirannie?Laten we beginnen met; wie Hitler precies was, pas als we dat verhaal volledig begrijpen, weten we of Bevrijdingsdag echte bevrijding was. Hitler was een Duitse politici van de partij NSDAP, het was de partij die op 24 februari 1920 ontstond uit de Duitse Arbeiderspartij. NSDAP stond voor Nationaal Socialistische Arbeiderspartij.
In zijn toespraken was Adolf Hitler altijd vrij duidelijk in wat hij wilde, hoewel hij steeds stap voor stap wat radicaler werd, waren veel dingen geen geheim. Zo wou hij een federaal Europa, dus heel Europa onder 1 overheid. Een soort Europese Unie dus, maar dan met nog meer macht. Zoals we weten zijn er veel doden gevallen om die doelen te bereiken, en is het Hitler uiteindelijk niet gelukt.

”Maar.. Daar waar oorlog gevoerd wordt, worden ook kosten gemaakt..” 

En daar komen we op een onderwerp wat door de geschiedenis boeken ‘vergeten’ is… De wapenindustrie was dus een van de partijen die baat had bij de oorlog die Hitler voerde.
Maar er waren meer partijen die er belang bij hadden, zo was het bedrijf Standard Oil, wat in naam zijn beste periode had van; 1870 tot 1911, met als oprichter John Rockefeller, ook een grote financier in deze oorlog.

de familie Rothschild, die groot investeerder was in het bedrijf Standard Oil bedrijf, had door middel van investeringen, ook een grote rol in het succes van Hitler, via een achterdeur dus wellicht, maar er waren duidelijke belangen, op een hoog niveau bij Hitler zijn visie. Wellicht dat we in andere artikelen daar dieper op in kunnen gaan, maar laten we nu vooral de reis van de ene federale staat, naar de andere federale staat samenvatten.
In dit fragment kunnen we duidelijk opmaken dat in Amerika de plannen voor een Nieuwe Wereld Orde onder Hitler zijn bewind ook al bekend waren, en de toenmalige President Roosevelt hier geen voorstander van was. Dit leidde uiteindelijk tot de Jalta conferentie in Jalta. Dit was een ontmoeting tussen: ‘Roosevelt van de Verenigde Staten, Churchill van het Verenigd Koninkrijk, en Stalin van de Sovjet-Unie’ Hier werd besloten dat Hitler de oorlog moest gaan verliezen, ook zijn er veel claims die zeggen dat deze bijeenkomst de start was voor project paperclip, die opgezet was om nazi`s met veel kennis in het geheim te redden, en onder nieuwe namen in Rusland, de VS, en nog een paar andere plekken opnieuw van start te laten gaan, zonder iets openbaar te maken over hun verleden.
Dit is een duidelijk signaal natuurlijk dat ‘Bevrijdingsdag’ toch wat complexer in elkaar zat. Maar er is meer… Uit onderzoek is gebleken dat de Nederlandse Prins Bernard lid was van de NSDAP (partij van Hitler dus) Ook blijkt dat hij voor IG farben gewerkt had. (Financier van Hitler.) Ons eigen koningshuis was dus op z`n minst deels onderdeel van het nazi plan…

Na de tweede wereld oorlog richtte Prins Bernard de Bilderberg groep op, het is duidelijk dat met name in de eerste tientallen jaren na de tweede wereld oorlog, veel van de grote wereld keuzes vanuit deze vereniging zijn voortgekomen. Wanneer we de gastenlijst bekijken van deze vereniging heeft dat ook geen uitleg nodig, een van de familie namen die verschillende keren hier terug komt, is de naam; Rockefeller. Ook zijn alle invloedrijke politici die voorstander zijn van het globalisten systeem al wel is op een bilderberg-meeting geweest. Een document uit 1960, (pagina 4) wat is vrijgegeven door de Bilderberg wordt duidelijk dat de basis voor de EU, ofwel de gemeenschappelijke markt bedacht is door deze geheimzinnige vereniging. Zoals we vaak zien, is werken ze veel met tegenstrijdige uitspraken, eerst wordt er beweerd dat de groep geen invloed wil hebben op het beleid en voor vrede staat, maar met de verhalen van insiders, en documenten die vrijgegeven worden, en het onderzoeken van externe invloeden, maken ze zelf min of meer al duidelijk dat ze niet eens zelf geloven wat ze zeggen.
Ook zien we voorstanders van de Nieuwe Wereld Orde betaald worden door de bilderberger George Soros, via zijn OSF, wat staat voor: Open Society Foundation (Later meer hier over) het is dus overduidelijk dat Hitler wel is verslagen als persoon, maar het systeem wat Hitler aan de macht geholpen heeft, met een duidelijke visie voor wereld overheid, helaas nooit weg geweest is. Hier is het meest recente voorbeeld van een Europarlementariër, die betaald wordt door OSF, die publiekelijk oproept voor nog meer macht naar de EU om zo snel mogelijk het oude wereld orde plan alsnog vorm te geven.

Met alle referenties die er staan in dit artikel is de achtergrond van het ‘globalisten systeem’ weer voor een groot deel duidelijker geworden, meld je ook aan op www.social.nieuwsboek.nl om in contact te komen met de auteur, en gebruik te maken van een censuurvrij platform.

Scroll naar top