We wonen in een vrij land, althans dat wordt ons wijsgemaakt. Ons land is niet zo vrij als wij denken en zeker niet voor de oerhollander. In een vrij land heb je de mogelijkheid om zelf te kiezen maar dat zie ik hier niet terug. We worden tot alles gedwongen ook als wij het daar zelf niet mee eens zijn. Dit begint al bij de verplichte zorgverzekering, als die wordt verplicht dan ben je dus al niet meer vrij om te kiezen of je jezelf wilt verzekeren of niet. Om ons toch het gevoel van vrijheid te geven kunnen we kiezen tussen wel 50 aanbieders, uiteindelijk zijn het een aantal grote waarvan de twee grootste VGZ en Achmea zijn. Dan komt daar ook nog eens een “verplicht” eigen risico bij. Vrij? hierin niet.

Democratie

Wij leven niet in een democratie maar een schijndemocratie, ze laten ons denken dat we een keuze hebben maar die hebben wij niet. Kijk naar het referendum over de toelating van Oekraïne in de EU. Meer dan 50% was het hier NIET mee eens, en toch vond DHR. Rutte het nodig om onze stem te negeren. Dit is niet de eerste keer dat de regering gewoon maar doet waar ze zin in hebben. Vrij? ook hier niet.

Racisme

Wat heeft racisme met vrijheid te maken? NIETS! maar wel als deze kaart getrokken wordt zonder reden. Zo hadden we de stugge Friezen die op de snelweg een bus vol onruststokers hadden geblokkeerd, dit mag niet van de wet en er is zelfs een hele video omheen gemaakt door de rijksoverheid. De Friezen zijn allemaal gestraft en veroordeeld voor het blokkeren van een snelweg.
Een maand later is er een trouwerij van een Turks stel (gezellig) maar na deze trouwerij gingen ze met zijn allen de snelweg op om deze te blokkeren. Ze gingen traag rijden, toeteren, wapperen met vlaggen en alle rijbanen in beslag nemen. Als je hier iets van zegt dan ben je meteen een racist, en dat bedoel ik met het trekken van de racisme kaart. Zouden we deze mensen niet gewoon net zo hard moeten straffen als de blokkeer Friezen? Tuurlijk! maar dat doen we niet, we krijgen de racismekaart naar de kop gegooid en accepteren maar dat het zo is. Deze Turken komen er dus zonder enige boete of wat dan ook van af. Ik ben geen racist maar wil wel dat iedereen gelijk behandeld wordt, of je nou Fries, Turks of Antilliaan bent. Op dit gebied worden wij dus onderdrukt en voelen ons niet meer vrij om dit uit te spreken.

Vaccinaties

Op dit moment een hot-topic: vaccinaties. We kunnen nu nog zelf aangeven of we onze kinderen en ons zelf willen vaccineren, doen we dit niet dan oefenen ze zoveel druk uit dat je je verplicht gaat voelen. Ze maken je bang met doemscenario’s zodat je weinig keuze meer hebt. De sterke mensen onder ons zullen die weigeren maar ook hier gaat de overheid zich mee bemoeien. Ze willen in de wet vastleggen dat iedereen verplicht moet worden om te vaccineren, doe je dit niet dan raak je je kinderbijslag en kindgebonden-budget kwijt. Ook hier is dus weer dwang en totaal geen vrijheid meer. (dit kunnen we nog stoppen)

Dit is ook de verdeeldheid tussen “Links” en “Rechts” die ook steeds groter wordt. Dit alles is te danken aan de MM (Manipulatieve Media), meer hier over in een later artikel.

Scroll naar top